Heeft u een vraag, of wilt u meer informatie: +31(0)6 164 314 33

Laat ook uw kleinste kamer verzorgen met goede afwerking

Heeft u een opdracht?

U heeft een opdracht? Dan kunt u ons mailen via ons contactformulier, waar je zelfs een bijlage kunt bijsluiten.
Vraag offerte op

  Profiteer mee van kortingen bij elke klant!

  Wij geloven in het principe "Voor wat, hoort wat". Daarom kunt u korting krijgen bij het aanvoeren van een nieuwe klant.

  Op deze manier krijgen wij er een opdracht bij via een betrouwbare klant, en krijgt u korting op uw lopend bouwproject het bedrag kan oplopen tot wel €100,-
  Ik wil iemand aanmelden

 • Geplaatst door Gerard&Sonja (08 jan. ’14)

  Onze badkamer is onlangs drastisch verbouwd en gemoderniseerd door Fuentes Timmerwerken. De mannen hebben de klus precies in de geplande tijd geklaard voor het afgesproken bedrag. Deze klus was een verademing na de diverse ervaringen die wij in het verleden hebben gehad met Nederlandse aannemers. Kort om: het is een mooie badkamer geworden waarmee heel tevreden zijn.

 • Geplaatst door edwinlauwman op 16 feb. ’14

  Ik kan mij alleen maar aansluiten bij alle voorgaande positieve vermeldingen.
  Deze jongens hebben bij ons een dakkapel geplaats van 4meter.
  Er was afgesproken dat deze klus 3 à 4 dagen zou duren,tot mijn verbazing was de klus in 2 dagen geklaard.
  Zoals beloofd stipt op tijd, zeer vlotte werkers en aangenaam in de omgang.
  Mocht er om een of andere reden een probleem of misverstand zijn dan neemt hij zijn verantwoordelijkheid en wordt het resoluut opgelost.
  Een veilig gevoel!

  Bedankt jongens!

 • Geplaatst door mcsmit op 07 mei ’14

  Snel, vakkundig en scherp geprijsd..... Onze dakrenovatie is prima verlopen!
  M.C. Smit - Dordrecht.

 • Geplaatst door GERARD GROENEWEG op 05 aug. ’14

  Bij ons is Bouw en aanemersbedrijf Fuentes actief geweest ivm een renovatie van ons huis. Deze renovatie omvatte zeer veel verschillende aspecten en dit alles binnen de afgesproken termijn. Dit is mede te danken aan de prima samenwerking en uitstekende communicatie. Hierdoor kon alles vlot doorlopen. Vooral het meedenken is ons opgevallen als een zeer groot pluspunt. Wij waren zelf nog woonachtig in het huis, waardoor letterlijk elke dag 'even' kon worden doorgelopen wat er ging gebeuren. Het resultaat is in één woord: super. We krijgen ontzettend veel complimenten, maar die zijn niet voor ons, maar voor de prima werklui van Bouw en aanemersbedrijf Fuentes en voor zijn collega s die het allemaal in goede banen heeft geleid. Wij zijn heel erg tevreden en zullen voor onze volgende klus zeker weer gaan bellen!

 • Geplaatst door R. Oosten op 22 aug. ’14

  Ja wij zijn zeker tevreden met Fuentes Timmerwerken. Onze badkamer is helemaal gerenoveerd met oog voor detail. Verder wordt er altijd goed meegedacht, waardoor we tot wat nieuwe inzichten en oplossingen komen. Verder is het altijd gezellig met David. Veel positieve energie om er iets moois van te maken!

 • Geplaatst door H. Smit op 16 jan. ’15

  In eerste instantie zou ik mijn dak uitbesteden aan een van de grotere bedrijven, maar door mond op mond reclame gehoord over David Bouwbedrijf Fuentes uit Dordrecht.
  Heb wel nog bij soortgelijke geinformeerd voor een offerte
  Dit bedrijf beantwoorde lekker vlot, en de prijs viel ook erg mee.
  We overwegen na het resultaat te hebben gezien nu ook andere dingen opnieuw te laten doen, en kan zonder twijvel zeggen dat ik dan zeker weer bij dit bedrijf aankloppen!!!

  Ik wens je veel succes en een goede klandizie, want dat verdienen ze.
  Nogmaals erg bedankt David